Η Εξέλιξη του Ροζ

29/03/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Το ροζ εξελίχθηκε και απέδειξε ότι η παρουσία του είναι πολύ πιο ισχυρή από ότι προσδοκούνταν. Άντεξε στη δοκιμασία του χρόνου επιδεικνύοντας την ευελιξία των neutrals ή των basic επιλογών. Το ροζ εξελίσσεται καταφέρνοντας να βρεθεί σε απόλυτη αρμονία με την ιδέα της σύγχρονης αισθητικής.

Η Εξέλιξη του Ροζ

Το ροζ, που κάποτε γεννούσε αμφιθυμικά συναισθήματα, τολμά και μας χαμογελά. Εξελίσσεται σε ένα χρώμα παντοδύναμο, ισχυρό, με punk προσωπικότητα. Το πιο διχαστικό ίσως χρώμα των τελευταίων χρόνων κατακτά όχι μόνο την κορυφή της επικαιρότητας, αλλά διαγράφει μια σταθερή και λαμπρή πορεία επαναπροσδιορίζοντας την ταυτότητα του.

Η Εξέλιξη του Ροζ

Το ένδοξο ροζ πλέον δεν αποτελεί απλά ένα trend αλλά “δήλωση”. Συνεπάγεται στάση ζωής. Το μήνυμα είναι σαφές: επιλέγουμε ροζ, αλλά όχι όπως το ξέραμε. Πια είναι συμπαγές. Δεν έχει φύλο, ούτε όρια. Εγκαινιάζει μια νέα εποχή πραγμάτων. Έχει προφίλ ηγετικό και φύση αντιδραστική.

Η Εξέλιξη του Ροζ
Μακριά από τα στενά όρια της θηλυκότητας και του άρρηκτα συνυφασμένου με το γλυκερό ή το σέξι, προβάλλεται πλέον σαν ένα χρώμα εξουσίας. Η μοντέρνα εκδοχή του είναι περίπλοκη κι όχι μονοδιάστατη. Τοποθετημένο πλέον πολύ μακριά από τα στενά και οδυνηρά στερεότυπα. Η νέα πολυσύνθετη προσωπικότητα του γίνεται πόλος έλξης πολλών.

Η Εξέλιξη του Ροζ Είναι το χρώμα που σε προκαλεί να το επιλέξεις, όχι βάσει φύλου, αλλά βάση προσωπικότητας. Το νόημα του είναι τολμηρό και αναζητά την ίδια ικανή προσωπικότητα για να να το φορέσει.

Η Εξέλιξη του Ροζ

Το ροζ εξελίσσεται και εμείς απολαμβάνουμε την πιο ώριμη εκδοχή του μέσα από την ανατρεπτική πορεία του.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα