Η Γοητεία του Στυλ

03/08/2018
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Η γοητεία του στυλ, σε αντιδιαστολή με τη Μόδα… δύο έννοιες με τόσο διαφορετικό προσανατολισμό. Και οι οποίες αν τελικά καταφέρουν να συναντηθούν μεταξύ τους μιλάμε για το ιδεώδες.

Ο Yves Saint Laurent είχε πει ” η Μόδα αλλοιώνεται ενώ το Στυλ παραμένει αιώνιο”.

Η Μόδα δίχως στυλ, δεν έχει το ίδιο πάθος. Μοιάζει σαν να χάνει τη δύναμη της. Είναι που είναι εφήμερη. Και ίσως, κάπως επιπόλαιη και τελικά μάταιη. Ενώ, το στυλ, παρουσιάζει αυτό που πραγματικά είμαστε. Τονίζει τη διαφορετικότητα μας, χωρίς να περιορίζεται αποκλειστικά στον τρόπο ντυσίματος μας. Έχει αύρα και πλανάται γύρω μας. Μας ακολουθεί.

Αν μπορούσα με ακόμη έναν τρόπο, αυτές τις δύο έννοιες να τις προσδιορίσω, θα έλεγα πως η Μόδα είναι η ομορφιά και το στυλ η γοητεία. Η ομορφιά μπορεί να είναι και επιθετική. Ενώ, η γοητεία διαθέτει σιγουριά και ηρεμία. Είναι συγκροτημένη και ξέρει ακριβώς αυτό που ζητά. Η ύπαρξη του αντίποδα σηματοδοτεί την ατομική συνειδητοποίηση της μόδας. Χωρίς να προσκολλάται σε στερεότυπα. Ποντάρει στο ύφος, στον τρόπο που ουσιαστικά πλασάρεις τον εαυτό σου. Μια λεπτομέρεια που τα τελευταία χρόνια προβάλλεται όλο και περισσότερο.

Η Γοητεία του Στυλ

Η Julie Pelipas είναι μία γυναίκα η οποία η μετουσιώνει όλα τα παραπάνω. Μας μαγνητίζει χάρις στην απλότητα που επιλέγει να την περιβάλλει.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα