Γκρι. Η Νέα Επιθυμία του 2020

26/11/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Γκρι. Η Νέα Επιθυμία του 2020

Το γκρι χρώμα φέτος παρουσιάζεται με την ίδια εθιστική υπεροχή του camel. Η επιστροφή του σφραγίζεται από τη μόδα των 90s. Με ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων που θα φορεθούν από τώρα μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι.

Γκρι. Η Νέα Επιθυμία του 2020

Ένα χρώμα ισχυρό, unisex, λουσμένο από τη σιωπηλή πολυτέλεια του minimal. Μεταδίδει σταθερότητα και αυτοπεποίθηση. Ιδιότητες, που σύμφωνα με τις προβλέψει θα μας απασχολήσουν τα επόμενα χρόνια. Σαν χρώμα δεν υποδηλώνει τίποτα. Προσαρμόζεται στα δεδομένα εκείνου που το φοράει. Είναι ίσως το μόνο χρώμα που καταφέρνει να επικοινωνεί την απόλυτη σιωπή. Κι αν κάτι γίνεται σαφές από τις πασαρέλες της άνοιξης-καλοκαιριού για το 2020, αυτό είναι ο μινιμαλισμός εκείνης της δεκαετίας. Αποτελώντας ίσως από τα πιο χαρακτηριστικά trends της νέας χρονιάς.

Γκρι. Η Νέα Επιθυμία του 2020

Αν υπήρχε ένα χρώμα που φορέθηκε κατά κόρον τη δεκαετία του ’90, αυτό ήταν το γκρι χρώμα. Θυμίζοντας εικόνες εμβληματικές της Gwyneth Paltrow – από τη δεκαετία του ’90. Μία από τις αδιαφιλονίκητες μούσες του τότε. Ήταν η ίδια χρονιά που και η Kate Moss είπε ναι, σε ένα μεταλλικό γκρι φορεμένο με ένα cool πουλόβερ και με τα ακόμα πιο cool sneakers της adidas.

Γκρι. Η Νέα Επιθυμία του 2020

Η χρωματική του εμβέλεια, η βασισμένη στην ευελιξία των neutrals, αναμένεται να είναι αυτή που θα κατευθύνει το στυλ της επόμενης περιόδου. Η basic παλέτα του ό,τι ακουμπήσει αυτομάτως το κάνει να δείχνει σύγχρονο, σοφιστικέ, υψηλής ποιότητας. Είναι το χρώμα που φοριέται με τη ίδια ευκολία όλες τις εποχές. Κάπως προβλέψιμο κατά τους χειμερινούς μήνες. Αλλά, εντελώς ασυνήθιστο για ένα ζεστό καλοκαίρι.

Γκρι. Η Νέα Επιθυμία του 2020

Η νέα επιθυμία του 2020 είναι το γκρι. Από τα πλέον δημοφιλή χρώματα της για την επόμενη άνοιξη-καλοκαίρι. Στοιχηματίζοντας σε ένα σκούρο γκρι σακάκι, μια granny ζακέτα. Ένα μήνυμα σαφές, λειτουργώντας σαν το αντίδοτο στην πολυπλοκότητα. Ανανεώνοντας τη σχέση μας με τα basics.

Γκρι. Η Νέα Επιθυμία του 2020

Η κυρίαρχη απόχρωση του γκρι που πρόκειται να πρωταγωνιστήσει μέσα στους επόμενους μήνες, είναι το frosty gray. Προορισμένο να μείνει στη ντουλάπα σας για πολύ καιρό.
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα