Φυσική Κίνηση στα Μαλλιά

11/06/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Φυσική Κίνηση στα Μαλλιά

Ο ερχομός του καλοκαιριού σηματοδοτεί την επιβολή της φυσικότητας – σε μακιγιάζ και μαλλιά. Στην προκειμένη στο επίκεντρο μπαίνει η φυσική κίνηση των μαλλιών μας. Ένα στυλ υποκινούμενο από τα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Παρακινώντας μας να μάθουμε τους τρόπους φροντίδας τους με φυσικό τρόπο, απομακρυσμένους από ακραίους χειρισμούς styling. Αυτούς που μας οδηγούν στην αποφυγή κάθε νορμάλ δραστηριότητας – τύπου αποφεύγουμε οτιδήποτε μπορεί να χαλάσει την επιτηδευμένη sleek εικόνα των ισιωμένων μαλλιών μας.

Φυσική Κίνηση στα Μαλλιά

Μια διαδρομή που εμπεριέχει πολλούς πειραματισμούς και λάθη, μέχρι να βρεθούν τα προϊόντα και η φόρμουλα που λειτουργεί ιδανικά στα δικά μας μαλλιά.

Φυσική Κίνηση στα Μαλλιά

Η φυσική κίνηση και όψη στα μαλλιά, πέρα από trends, αποτελεί μια κίνηση επιστροφής προς την ατομικότητα. Αγκαλιάζοντας η κάθε μια την ιδιαιτερότητα των μαλλιών της. Αποκτώντας αυτοπεποίθηση για ό,τι ακριβώς είμαστε.

Φυσική Κίνηση στα Μαλλιά

Και εδώ, το σημαντικότερο όλων είναι η καλή ενυδάτωση. Το σωστό σαμπουάν, αλλά και τα κατάλληλα προϊόντα που θα χαρίσουν στιλπνότητα και νεύρο στην τρίχα των μαλλιών σας, είναι το μυστικό για όμορφα φυσικά μαλλιά. Τα anti frizz προϊόντα κρίνονται απαραίτητα, αν έχετε σγουρά μαλλιά ή λεπτή τρίχα με τάση αφυδάτωσης. Ένα προϊόν λάμψης στο τέλος είναι αυτό που θα τους χαρίσει την όψη υγείας που τόσο θέλουμε.

Φυσική Κίνηση στα Μαλλιά

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα