Πιο Φωτεινό Δέρμα Χρησιμοποιώντας Ανθρακούχο Νερό

03/06/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Πιο Φωτεινό Δέρμα Χρησιμοποιώντας Ανθρακούχο Νερό

Ένα Ιαπωνικό beauty trick, στο οποίο ορκίζονται όσες το έχουν δοκιμάσει, είναι ο καθαρισμός προσώπου με ανθρακούχο νερό. Τα πιο ισχυρά οφέλη της χρήσης του, είναι: φωτίζει το θαμπό δέρμα και σφίγγει τους πόρους.

Μια τεχνική απλή που όμως, μοιάζει να κρύβει τα μυστικά των πολυτελών spa.

Το ανθρακούχο νερό απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, καθώς οι φυσαλίδες λειτουργούν σαν ήπιο καθαριστικό καθαρίζοντας βαθιά τους πόρους. Διοχετεύουν περισσότερο οξυγόνο στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος. Αυτό από μόνο του αρκεί για να ενισχυθεί η φωτεινότητα. Συν του ότι, είναι εξαιρετικά αποτελεσματικό στο να αντιμετωπιστούν τα οιδήματα, μετά από μια μεγάλη νύχτα.

Μία, με δύο φορές την εβδομάδα, είναι μια καλή συχνότητα για να καθαρίζετε το πρόσωπο σας με ανθρακούχο νερό. Η παραπάνω χρήση θα ερεθίσει το δέρμα σας.

Η σωστή αναλογία είναι 1:1, ανθρακούχο νερό και φυσικό νερό σε ένα μπολ. Βυθίζετε το πρόσωπο σας για 3-5 λεπτά. Ό,τι θα νιώσετε θα είναι ένα ελαφρύ τσούξιμο και αίσθημα καύσου. Ιδανικά η διαδικασία ακολουθείτε ως εξής: πρώτα έχετε καθαρίσει το πρόσωπο σας δύο φορές με το καθαριστικό προϊόν της beauty ρουτίνα σας και μετά ακολουθεί το τρικ με το ανθρακούχο νερό.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα