Φορώντας Ασημί Παντελόνι

24/03/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Φορώντας Ασημί Παντελόνι

Φορώντας ασημί παντελόνι. Από τις κορυφαίες τάσεις της νέας σεζόν, με μια διάθεση retro και σύγχρονη μαζί. Ένα ρούχο ιδιαίτερο, αλλά και τόσο ξεχωριστό, όπου αν πετύχεις το συνδυασμό έχει βρει το στόχο.

Φορώντας Ασημί Παντελόνι

Η όψη του φέρει κάτι από τη στόφα του vintage. Κι όπως φαίνεται η βιομηχανία της μόδας συνεχίζει να στρέφει το βλέμμα προς το παρελθόν ανασύροντας κομμάτια που δείχνουν να έχουν αντέξει το crash test του χρόνου.

Φορώντας Ασημί Παντελόνι

Η αισθητική του βυθισμένη στον κόσμο των 80s. Νοσταλγική και αιχμηρή. Σέξι και έντονη. Δύο αλάνθαστα συστατικά της μόδας – το νοσταλγικό και το σέξι. Λεπτομέρειες που αυτομάτως εξασφαλίζουν τη διαχρονικότητα, παρά την ύπαρξη της όποιας έντασης.

Φορώντας Ασημί Παντελόνι

Κι όπως κάθε τι έντονο και ανατρεπτικό χρειάζεται δίπλα του τα κατάλληλα κομμάτια που θα το ισορροπήσουν. Το edgy ασημί παντελόνι έχει ενδιαφέρον δίπλα σε ένα χαλαρό t-shirt – αν επιδιώκετε το cool. Συμπληρωμένο από ένα μαργαριταρένιο κολιέ – για την απόλυτη ανατροπή. Μια μικροσκοπική τσάντα προκειμένου να δοθεί έμφαση στο βασικό κομμάτι της εμφάνισης – το ασημί παντελόνι. Αν σας αρέσει το rock n’roll στοιχείο πειραματιστείτε με oversized band t-shirts. Στα casual look σας φορέστε το με μαλακά φούτερ. Και το βράδυ με αυστηρά σακάκια – blazer ή tuxedo. Η εκκωφαντικά έντονη λάμψη του δείχνει υπέροχη δίπλα σε όλες τις γήινες αποχρώσεις – camel, nude, neutrals.

Φορώντας Ασημί Παντελόνι

Τα ασημί παντελόνια ήρθαν για να πάρουν τη θέση των vinyl – που είδαμε τις προηγούμενες χρονιές.

Αν παρόλα αυτά η εικόνα μοιάζει εξαιρετικά τολμηρή για τα γούστα σας πειραματιστείτε με ασημί αξεσουάρ. Αυτό το χειμώνα θα δώσουν με μεγάλη αποφασιστικότητα το παρόν.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα