Ένα Νέο Προϊόν Αντιγήρανσης Συναγωνίζεται τη Ρετινόλη

21/11/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Ένα Νέο Προϊόν Αντιγήρανσης Συναγωνίζεται τη Ρετινόλη

Ένα νέο προϊόν αντιγήρανσης συναγωνίζεται τη ρετινόλη. Ένα νέο αντιγηραντικό προϊόν υπόσχεται πως μπορεί να ανταγωνιστεί τη ρετινόλη. Ο χρόνος και οι φθορές που φέρει μαζί του είναι γνωστό ότι δύσκολα κάμπτονται. Όμως, κάποιες έξυπνες λύσεις αντιγήρανσης μπορούν να κάνουν πολλά για το δέρμα μας.

Το Tranexamic, είναι ένα νέο συστατικό που γνωρίζει τη διαδρομή προς ένα δέρμα νεανικό και λαμπερό. Χαρίζοντας ένα φρέσκο αποτέλεσμα χωρίς ερεθισμούς.

Το Tranexamic τοποθετείται στην κατηγορία των οξέων. Το οποίο χρησιμοποιήθηκε αρχικά κατά τη διάρκεια χειρουργικών επεμβάσεων για την αντιμετώπιση της αιμορραγίας. Και πρώτοι οι γιατροί, ήταν αυτοί, που, παρατήρησαν ορατές βελτιώσεις στον αποχρωματισμό του δέρματος από τη χρήση του τρανεξαμικού οξέος.

Ένα Νέο Προϊόν Αντιγήρανσης Συναγωνίζεται τη Ρετινόλη

Αυτή η μέθοδος αντιγήρανσης εφαρμόζεται τοπικά και αφορά ηλικίες μετά το πέρας των 40 χρόνων. Πρόκειται για ένα πραγματικά θαυματουργό υλικό που αξίζει της προσοχής όσων ενδιαφέρονται, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τα πρώτα σημάδια του χρόνου.

Σε αντίθεση με τη ρετινόλη, η οποία αυξάνει την ευαισθησία του δέρματος από τον ήλιο, το Tranexamic τη μειώνει. Απομακρύνοντας ταυτόχρονα τις φθορές και τις αλλοιώσεις που έχουν προκληθεί από τον ήλιο. Στοχεύοντας δηλαδή στον αποχρωματισμό των σκούρων κηλίδων και τον ανομοιογενή τόνο δέρματος. Ενώ, ταυτόχρονα προάγει την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Το οποίο πρακτικά συνεπάγεται την αντιμετώπιση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Επίσης, η χρήση του συναντάται σε περιπτώσεις ακμής. Ουλές από ορμονικές βλάβες, γύρω από το στόμα, το πηγούνι, τα μάγουλα. Περιπτώσεις δερματολογικών προβλημάτων, όπου συνήθως μόνο τα οξέα λειτουργούν αποτελεσματικά. Συν του ότι το συγκεκριμένο multi-tasking οξύ συνδράμει σε ένα δέρμα γεμάτο υγρασία και άρα πιο γεμάτο και πιο σφριγηλό σαν εικόνα.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα