Διαχρονικά Κοσμήματα

03/06/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Διαχρονικά Κοσμήματα

Τα αξεσουάρ μπορούν να μεταμορφώσουν την εικόνα μιας εμφάνισης με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Δημιουργώντας κάθε φορά κάτι μοναδικό. Τα όμορφα διαχρονικά κοσμήματα, είναι από εκείνα που ανανεώνουν το στυλ ενός παλιού denim και την oversized σιλουέτα ενός ανδρόγυνου πουκάμισου. Προσθέτοντας ένα κομψό twist στην cool αισθητική τους.

Διαχρονικά Κοσμήματα

Τα προσεκτικά επιλεγμένα κοσμήματα, αυτά με τη διαχρονική κουλτούρα, καταφέρνουν να οδηγήσουν σε ένα look που μοιάζει καλά μελετημένο. Και επενδύοντας σε αυτά, ξέρετε εκ των προτέρων ότι έχετε καταφέρει να λύσετε τη μισή εξίσωση του στυλ.

Διαχρονικά Κοσμήματα

Η διαχρονικότητα αυτή εντοπίζεται σε κοσμήματα δουλεμένα με χρυσό, μαργαριτάρια, λαμπερές πέτρες – υλικά που συνεπάγονται ανθεκτικότητα.

Διαχρονικά Κοσμήματα

Δημιουργήστε το δικό σας μοναδικό στυλ, Οι μακριές αλυσίδες συνθέτουν look κλασικά, ενώ τα πιο κοντά εντείνουν την αίσθηση του αβίαστα κομψού.

Διαχρονικά Κοσμήματα

Αν θέλετε να αλλάξετε τα γνώριμα δεδομένα, πειραματιστείτε φορώντας ένα κολιέ με έναν πιο ανατρεπτικό τρόπο. Αφήνοντας το να πέσει στο πίσω μέρος του κορμιού σας – διαγράφοντας αισθησιακά την πλάτη σας.

Διαχρονικά Κοσμήματα

Μια μικρή δόση χρώματος θα δώσει την απαραίτητη καλοκαιρινή δόνηση. Προσθέτοντας μια χαριτωμένη πινελιά σε ένα κατά άλλα ήσυχο και basic styling. Τα κοράλλια και το τυρκουάζ πετυχαίνουν διάνα το στόχο. Το τέλειο μείγμα, για τις φορές που επιδιώκετε την ένταση του χρώματος.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα