Αντηλιακό. Το Νο1 Όπλο της Αντιγήρανσης

02/06/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Αντηλιακό. Το Νο1 Όπλο της Αντιγήρανσης

Η προστασία από τον ήλιο, θεωρείται η Νο1 αντιγηραντική θεραπεία πρόληψης. Η καθημερινή χρήση αντηλιακού βάζει τα θεμέλια για ένα υγιές, νεανικό δέρμα.

Οι ακτίνες UV κατά 80% προκαλούν τη γήρανση του δέρματος. Και φυσικά είναι η αιτία πολλών άλλων δερματικών προβλημάτων. Ενώ, ταυτοχρόνως επιδεινώνουν ήδη υπάρχοντα δερματικά προβλήματα ( ακμή, λιπαρότητα ). Άμεση συνέπεια όλων των προηγούμενων είναι, οι σκούρες κηλίδες, ο γκρίζος τόνος δέρματος, η χαλάρωση και η εμφάνιση ρυτίδων.

Αντηλιακό. Το Νο1 Όπλο της Αντιγήρανσης

Το μαύρισμα και το κοκκίνισμα του δέρματος οφείλονται στις ακτίνες UVB. Οι ακτίνες UVA αντιπροσωπεύουν μικρότερο μέρος της ηλιακής ακτινοβολίας, παρόλα αυτά διεισδύουν πιο βαθιά στο δέρμα. Γεγονός που συμβάλλει στη γήρανση του δέρματος.

Όσο μεγαλύτερος είναι ο δείκτης του SPF τόσο μεγαλύτερη και η προστασία που παρέχεται. Επιπλέον, τα αντηλιακά νέας τεχνολογίας απορροφώνται πολύ πιο εύκολα, συγκριτικά με εκείνα του παρελθόντος. Συν του ό,τι πολλά από αυτά λειτουργούν και σαν βάση για το μακιγιάζ.

Αντηλιακό. Το Νο1 Όπλο της Αντιγήρανσης

Εκείνα που είναι σε μορφή σπρέι, θεωρούνται πιο ευέλικτα στη χρήση, δίνοντας το ελεύθερο της πρόσβασης σε σημεία που σε άλλη περίπτωση θα ήταν δύσκολο να προσεγγίσετε.

Όσες υποφέρετε από αφυδάτωση μπορείτε να ψάξετε για κάποιο αντηλιακό με βιταμίνη Ε στη σύνθεση του. Η οποία είναι γνωστή για την ενυδάτωση που προσφέρει.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα