Άνετα Πρωινά Look

23/05/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Πρωινά look βασισμένα στο προσωπικό lifestyle της κάθε μιας. Look φτιαγμένα για την πόλη. Κάποια άλλα, για όσες ακολουθούν άλλες διαδρομές – πιο χαλαρές. Για αυτές που ενδεχομένως η μέρα τους διαθέτει ένα πιο ευέλικτο ωράριο. Αφήνοντας το περιθώριο για λίγη παραπάνω άνεση. Επιλέγοντας μέσα από την επικαιρότητα των trends όλα εκείνα που υπόσχονται να κάνουν την μέρα μας πιο εύκολη, χωρίς να λείπει η παρουσία του στυλ. XL σιλουέτες, loose πουκάμισα και παντελόνια, φορεμένα με τρόπο τέτοιο ώστε να προβάλλεται το στοιχείο του cool.

Overall + Λεπτό Πουλόβερ 

Ένα outfit βασισμένο υφές οργανικές. λινό και βαμβάκι, συνθέτουν έναν απίθανο συνδυασμό για όλα τα πρωινά του επόμενου διαστήματος. Οι αποχρώσεις του πράσινου χαρίζουν επιπλέον φρεσκάδα στην όψη του.

Σοφιστικέ με Βερμούδα

Το μεγάλο heat trend του καλοκαιριού, η βερμούδα, έρχεται για να αποδείξει ότι πέρα από το casual ύφος της μπορεί και διαθέτει μια φύση σοφιστικέ. Όλα αυτά, φυσικά, υπό το υπόλοιπο πλαίσιο που τη συμπληρώνει.

Πιτζάμα Σετ 

Το cozy luxe σετ της σεζόν. Φοριέται με τα πάντα και όλες τις ώρες της μέρας. Μια δυναμική τάση που τα τελευταία χρόνια τείνει να θεωρηθεί διαχρονική.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα