3 Προϊόντα για Υγιές Δέρμα

21/07/2019
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

3 Προϊόντα για Υγιές Δέρμα

Μια λίστα με τα 3 πιο βασικά προϊόντα ομορφιάς, που στοχεύουν σε ένα ένα δέρμα λαμπερό και υγιές, βαθιά ενυδατωμένο και προφυλαγμένο από τις φθορές του ήλιου.

3 Προϊόντα για Υγιές Δέρμα

#1 Το αντηλιακό αναμφίβολα βρίσκεται πρώτο στη λίστα. Η προστασία του SPF, για το δέρμα μας, θεωρείται απαράβατος κανόνας. Ακόμα κι αν δεν εκτίθεστε στον ήλιο. Μπορείτε να πειραματιστείτε με προϊόντα ομορφιάς που συνδυάζουν το δείκτη SPF, αν σας κουράζουν τα layerings των πολλών προϊόντων. Όλα τα παραπάνω ισχύουν φυσικά, για πρόσωπο και για σώμα.

#2 Η ενυδάτωση της επιδερμίδας, θεωρείται το ίδιο σημαντική, όσο και τους υπόλοιπους μήνες του χρόνου. Εκείνο που ενδεχομένως να αλλάζει, είναι οι συνθέσεις των προϊόντων. Επιλέξετε ανάλαφρες, μη λιπαρές φόρμουλες, ώστε να απορροφούνται πιο εύκολα, χωρίς να νιώθετε την ανεπιθύμητη κολλώδη αίσθηση.

#3 Όλα τα highlighters, θεωρούνται από τα αγαπημένα του καλοκαιριού – ιδανικά σε υγρή μορφή, καθώς δείχνουν πιο φυσικά. Δείτε τα σαν το απόλυτο μυστικό για λαμπερό, μπρούτζινο δέρμα. Τοποθετώντας τα σε πόδια και σε όλα τα σημεία που προεξέχουν και θέλετε να δώσετε έμφαση. Αφήνοντας μια υγιή λάμψη, χωρίς να δείχνει ψεύτικη.

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Στον ιστότοπο μας χρησιμοποιούμε το Akismet για να μειωθούν τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθε περισσότερα.

Σου άρεσε το άρθρο;

Κάνε εγγραφή
στο newsletter

Top Articles

Sorry. No data so far.

Σχετικά άρθρα